ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА АЗТУЕС ЗА 2020

С наближаващия край на 2019, дойде отново време за традиционната годишна дарителска кампания на АЗТУЕС. Ще използваме повода, за да ти споделим, какво постигнахме през 2019 и какви плановете кроим за 2020, като имаме нужда от твоята помощ, за да успеем да ги реализираме.

Тази година сме си заложили амбициозна цел от 35,000лв., но същевременно дарителската кампания има безпрецедентна подкрепа от ИТ бизнеса! DevriX, VMware & Kaufland IT Hub са обещали да ни дарят общо 16,500 лв. или 47% от крайната ни цел, ако успеем да съберем чрез индивидуални дарения останалите 18,500 лв.

В инфографиката ще видиш стъпките към целта. В първия етап на кампанията, който ще продължи до 05.01.2020г., целта ни е да съберем 7,000 лв. от индивидуални дарения, за да отключим 5,500 лв. корпоративна подкрепа от DevriX. Помогни ни, като направиш еднократно или абонаментно* дарение през PayPal (в евро), ePay или по банков път!

*Абонаментните дарения също допринасят за отключване на корпоративната подкрепа в кампанията, като се брои сборът, който ще се получи от ежемесечните дарения през 2020 (пр. 12 х 25 лв. = 300 лв.).


ЗАЩО ДА ДАРИШ?

Твоето дарение ни помага да реализираме все повече, по-мащабни и по-устойчиви инициативи, чрез които развиваме ТУЕС като образователна институция и сплотяваме общността около училището. С твоя помощ успяваме да:

- работим за привличане и канализиране на все по-голяма подкрепа от завършилите и ИТ бизнеса в полза на училището;
- организираме събития и инициативи, даващи възможност за изява и развитие на учениците в ТУЕС; знаем, че сме на прав път, щом все по-често чуваме “Ех, защо по мое време нямаше...”;
- осигуряваме устойчива подкрепа към ръководството на ТУЕС за разрешаване на важни за училището проблеми и развитие на стратегически проекти.

Можеш да видиш тук акцентите от дейността на АЗТУЕС през 2019г., а план-програмата ни за 2020г. ще откриеш на този линк. Отдолу ще намериш и отговори на най-често задаваните въпроси във връзка с фондонабирането на Асоциацията.


КАК ДА ДАРИШ?

ЕЖЕМЕСЕЧНИ ДАРЕНИЯ

Вече можеш да подкрепяш работата на АЗТУЕС в полза на ТУЕС текущо с ежемесечни абонаментни дарения през PayPal (в евро)! За да активираш тази опция е необходимо само да имаш регистриран акаунт в PayPal.

ЕДНОКРАТНИ ДАРЕНИЯ

Можеш да направиш и еднократно дарение към АЗТУЕС, като вариантите са три -  по банков път, през ePay в лева или през PayPal в евро.

АЗТУЕС СУВЕНИРИ

Един страхотен начин да подкрепиш АЗТУЕС, като същевременно се сдобиеш с оригинална ТУЕС придобивка, е да поръчаш от сувенирите на Асоциацията през този формуляр.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛИТЕ

  • - Ще получиш автоматично потвърждение за направено дарение през ePay и PayPal, а за дарения по банков път, ще получиш потвърждение по имейл в рамките на пет работни дни;
  • - Всеки дарител ще получи Дарителско свидетелство, което дава право на данъчно облекчение, като за ежемесечните дарения се издава едно Дарителско свидетелство в края на календарната година за цялата дарена през годината сума;
  • - АЗТУЕС е регистрирана като юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност;
  • - Не забравяй да напишеш името си в основанието за плащане;
  • - Ако даряваш чрез юридическо лице, моля изпрати на donations@elsys-bg.org данни за договор за дарение (име на компанията, ЕИК, адрес и име на представляващия);
  • - Ако имаш въпроси или препоръки, свържи се с нас на donations@elsys-bg.org
  • - Можеш да прегледаш и секцията с често задавани въпроси.

  БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА!

   Дари през PayPal

  Можете да правите автоматично дарение всеки месец, като маркирате опцията Make this a monthly donation. За еднократно дарение не е необходимо да имате регистрация в PayPal. Достатъчно е да използвате Visa, Mastercard, Maestro, American Express или Discover.
  С даренията си подкрепяте издръжката на екипа на АЗТУЕС за 2020 и работата му в полза на ТУЕС общността. Научете повече тук.

   Дари през ePay

  Сума BGN
    100.00 (BGN)
    200.00 (BGN)
    500.00 (BGN)
   
  Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

   Дари по банков път

  Банкова сметка в лева

  Банка ДСК

  IBAN: BG36STSA93000022728191

  BIC: STSABGSF

  Получател: Сдружение Асоциация на Завършилите ТУЕС

  Основание: Дарение


  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  Как работи АЗТУЕС?

  Организацията работи в подкрепа на ТУЕС общността – ученици, завършили и приятели на ТУЕС, като организира редовни срещи и събития за тях, популяризира дейността и каузата на ТУЕС, помага за контакти с различни партньори и за стратегическото развитие на училището. Всички тези дейности са с цел професионално и личностно развитие на членовете на ТУЕС общността. Асоциацията има постоянен екип, който работи в тясна връзка с ръководството на ТУЕС, за да осъществява проектите. През първите две години от съществуването си, благодарение на учредителното дарение на Светозар Георгиев (ТУЕС’1995) и финансовата и доброволческа подкрепа на завършилите, АЗТУЕС разви конкретни инициативи като извънкласните лекции и работилници за ученици TUES Inspiration Talks & Workshops, кариерният клуб TUES Career Paths, срещата на випуските TUES Reunion и подкрепи осъществяването и популяризирането на инициативи в ТУЕС като ученическия хакатон Hack TUES, Изложението на ученически проекти TUES Fest и други. Организацията се нуждае от текущо финансиране чрез дарения и спонсорства, за да може да продължи да работи в досегашния мащаб. Програмата от дейности на АЗТУЕС всяка година се обсъжда и приема на Общото събрание на Асоциацията. Можете да намерите плана за 2020г. на този линк.

  • Защо са необходими дарения от членовете на АЗТУЕС?

  Повечето алумни организации се издържат от членски внос и/или редовни дарения от членовете. АЗТУЕС предлага безплатно членство на завършилите, като в същото време разчита на доброволни дарения от тях. Твоето дарение подпомага реализирането на проектите в полза на ТУЕС общността и гарантира продължаващата и устойчива работа на организацията.

  • Търсите ли спонсори за проектите си?

  Работата по някои от проектите сe подкрепя чрез спонсорства. Това са ученическият хакатон Hack TUES, Изложението на ученически проекти ТУЕС Фест и др. За работата по други проекти, разчитаме изцяло на дарения от ТУЕС общността. Сред тях са подкрепата за запазване на уникалния образователен модел на ТУЕС, ТУЕС Реюниън, TUES Inspiration Talks & Workshops, TUES Career Paths, както и текущата подкрепа за ТУЕС. Ако имаш контакт с потенциални спонсори, които биха подкрепили ТУЕС, моля, свържи се с нас на aztues@elsys-bg.org. Имаме и годишни спонсори, като за 2019 г. наши партньори са DevriX, VMware, Visteon Electronics Bulgaria и Немечек България.

  • Как да направя дарение?

  Има три начина – по банков път, чрез ePay (в лева) или чрез PayPal (в евро) . Не забравяй да посочиш името си в основанието за плащане. Вече имаме и опция за абонаментни месечни дарения през PayPal, с които можеш текущо да подкрепяш работата на Асоциацията.