Технологиите на бъдещето - лекция за 10 клас

  • 01 Jun 2017
  • 13:00 - 14:30
  • ТУЕС, кабинет 43
  • 7

Registration


Registration is closed
Uber, Airbnb, Tesla, Oculus Rift… Знаем, че тези компании не са обикновени. Днес те растат със страховити темпове, в пъти по-бързо от гигантите на миналия век. Как ще изглеждат компаниите и технологиите на бъдещето или какво ви очаква, като завършите ще разберете, ако дойдете на лекцията “Технологиите на бъдещето”.
 
Лекцията е насочена към ученици от 10 клас. На нея ще научите:
- какво е SingularityU - университетът на бъдещето;
- какво е експоненциален растеж;
- как експоненциалните технологии решават глобални проблеми и
- какви са компаниите на бъдещето.

 
Водещ e Теодор Панайотов (ТУЕС’2006). Освен ТУЕС, Теодор е завършил Нов Български Университет и Singularity University в Калифорния. Технологиите винаги са му били страст. Още на 13 години е записан в една от академиите на Cisco. И така, докато на 20г. получава най-високия сертификат - CCIE, a също тогава става и сертифициран Cisco System инструктор. Водил е обучения в над 20 държави на компании като - Mtel, Макс, Telenor, HPE, British Telecom и др.
 
През 2010 Теодор започва работа в един от най-големите доставчици на IT обучения - Fast Lane. След около три години усилена работа напуска и насочва вниманието си към компанията, която създава - IT Instructor, а вече и CourseDot. Повече за Теодор и CourseDot можете да прочетете и в статиите на Капитал и Bloomberg TV.

Ако искате да присъствате на лекцията, моля регистрирайте се!