Посещение на Cisco отдела на IBM България за 11 клас

  • 10 Jan 2018
  • 16:00 - 18:00
  • IBM България - Technology Support Services, бул. Христофор Колумб 64, Sofia Airport Center
  • 0

Registration


Registration is closed
Като част от кариерния клуб TUES Career Paths, учениците от 11 клас в ТУЕС ще имат възможност да посетят Cisco отдела на IBM България.
В първата част на посещението ще научите повече за няколко от различните възможности за реализация като Cisco инженери в отдела директно от професионалистите, които заемат тези роли. Ще разберете, какви са необходимите знания, умения и сертификати за всяка една от тях.
Във втората част ще можете да се разходите в Cisco отдела, да видите как е организирана реалната работна бизнес среда и да разгледате Cisco лабораторията.

Ако искате да участвате в посещението, моля регистрирайте се най-късно до 07.01. (неделя). При повече желаещи да се включат в посещението от определената бройка, предимство се дава на учениците, които са се регистрирали първи или (ако е релевантно) на учениците от специалност “Компютърни мрежи”. Финалният списък участници ще е одобрен от доц. д-р инж. Стела Стефанова, която ще се включи в посещението.

Сборен пункт - 15:50 в сряда (10.01.) пред сградата на IBM България - Technology Support Services, бул. Христофор Колумб 64, Sofia Airport Center. Групата ще влезе заедно поради специалния пропускателен режим на сградата. Моля, не закъснявайте!