Парти за туесарите - 30 години ТУЕС - ръка за ръка в братството

  • 25 Nov 2018
  • 18:00 - 23:30
  • Клуб City Stage - в подлеза на НДК

Registration


Скъпи туесари,

ТУЕС вече е на 30!!! Някои от нас отдавна преминаха тази възраст (не го крийте!), на други им предстои да се ъпгрейднат до версия 3.0, а на трети изобщо не им пука на колко години са. Важното е, че всички сме туесари и изповядваме една вяра - ТУЕС!

Независимо от възрастта, предпочитанията към определени технологии (разбирай: игри), спортните пристрастия или любимата марка бира, ние всички сме част от Братството, благодарение на което ТУЕС е най-доброто и най-желаното технологично училище в България!

Достатъчни ли са 30 години, за да се превърнеш в легенда?
Твърдо ДА! Легенди се носят за това как се обучават учениците в ТУЕС, в колко часа приключва учебният ден, колко време продължават изпитите, колко игри белот са изиграни в „Тъпото“, в колко часа учениците си ъплоудват домашното по програмиране. Всички знаем и смисъла на легендарни думи като „жица“, „задвратник“, „компилация“...
Но най-важното нещо в ТУЕС е, че трудностите са ни направили Хора и членове на Братството. Защото където и да се намираме, ние туесарите, се разпознаваме и се подкрепяме!
Елате да отпразнуваме 30-тата годишнина на ТУЕС, като споделим спомени и вдигнем наздравица! Веднъж туесар – туесар завинаги!

Ако сте завършил туесар и искате да дойдете, научете повече във Фейсбук събитието, регистрирайте се в следния формуляр и споделете със съученици!

ТУЕС отбелязва юбилея си със съдействието на Experian, Nemetschek Bulgaria, TelebidPro, Вистеон Електроникс България, VMware, Телелинк, Uber Engineering Sofia, Accedia, Chaos Group, Dopamine, TBI Info и с домакинството на клуб City Stage.