Конференция "Училище - университет - бизнес: ръка за ръка в ИКТ сектора"

  • 29 Nov 2018
  • 15:00
  • Форум "Джон Атанасов", София Тех Парк
Конференцията "Училище - университет - бизнес: ръка за ръка в ИКТ сектора" се организира по повод 30-годишнината на ТУЕС към ТУ-София.

Като доказано работещ модел за успешно партньорство между средното образование, висшето образование и бизнеса в ИКТ сектора, ТУЕС цели да събере в един дискусионен форум представители на институции, училища, университети, ИТ бизнес и професионалисти, за да бъдат споделени успешни практики и нови насоки за партньорство в сектора на Информационните и комуникационни технологии.

На събитието ще бъдат представени спецификите на образователния модел на ТУЕС, ще се дискутира ролята на средното образование в ИКТ сектора и ще бъдат споделени успешни практики от страна на бизнеса в най-бързо развиващата се сфера на икономиката.

За повече детайли, програма и регистрация, вижте www.tues.bg/tues30.

ТУЕС отбелязва юбилея си със съдействието на Experian, Nemetschek Bulgaria, TelebidProВистеон Електроникс България VMware, ТелелинкUber Engineering SofiaAccediaChaos Group DopamineTBI Info. Благодарим за подкрепата и на Doonloo, Equinix, Смартком - България, София Тех Парк и студио Медия Фрейм.