Ден на отворените врати във Вистеон Електроникс България (за 10-ти клас)

  • 21 Jun 2019
  • 13:00 - 15:00
  • бул. „Цариградско шосе“ 90
  • 0

Registration


Registration is closed
Радваме се да обявим, че като част от кариерния клуб TUES Career Paths, учениците от 10-ти клас в ТУЕС ще могат да посетят специално организиран за тях Ден на отворените врати във Вистеон Електроникс България

Вистеон е един от най-големите доставчици на автомобилна електроника на световно ниво и е единственият, който е фокусиран изключително върху кокпит електрониката. Компанията създава, проектира и произвежда високотехнологични продукти, които гарантират на водача и пътниците удоволствие от пътуването и непрекъсната свързаност на автомобила. В Софийския развоен център на Вистеон работят повече от 950 служители, ангажирани в над 30 различни проекта към момента.

Денят на отворените врати във Вистеон ще включва обиколка на офиса, по време на която ще можете да видите част от разработките, върху които работят професионалистите от компанията. Ще видите презентации от екипите на OS&BSP, VW и GM, за да научите повече за позициите в тях и проектите, с които се занимават. Събитието ще завърши с отворена дискусия, в която ще можете да зададете въпросите, които ви интересуват.

Ако искате да участвате в събитието, моля, регистрирайте се най-късно до 20.06. (четвъртък). При повече желаещи да се включат в посещението от определената бройка, предимство се дава на учениците, които са се регистрирали първи.

Сборен пункт в петък - 12:30 на входа на ТУЕС, откъдето заедно ще тръгнем за офиса на компанията.

Ще бъдат направени промени в учебната програма, така че учениците, които се включат в посещението да не губят учебен материал.