Design Eye Opener - уъркшоп за 10-ти и 11-ти клас

  • 12 Oct 2019
  • 09:30 - 17:30
  • Офисът на SAP на бул. Цар Борис III 136А
  • 0

Registration


Registration is closed

Радваме се да поканим учениците от 10-ти и 11-ти клас в ТУЕС да посетят еднодневния уъркшоп “Design Eye Opener” на SAP. Събитието се организира като част от инициативата "TUES Inspiration Talks & Workshops" и представлява точно това, което името подсказва - въведение в света на дизайна и “User Experience - UX”.

В него ще научите, каква е разликата между дизайн, UX & UI, като целта му не е да ви превърне в дизайнери, а да ви даде солидна основа за това, какво представлява дизайнът: да въведе основни принципи, да разсее често срещани предразсъдъци и най-вече да покаже, че дизайнерската работа е забавна и удовлетворяваща.

Очаквайте интерактивни методики и диалог с лектора, благодарение на които ще учите и ще се забавлявате едновременно! Водещ е Димитър Симов - Usability Expert в SAP.

Местата са ограничени. Ако искате да се включите, моля, регистрирайте се най-късно до 9-ти октомври (сряда). При достигане на максималната бройка участници, предимство ще имат учениците, които са се записали първи.