Благодарствено писмо към родителите на настоящите учениците в ТУЕС

23 Mar 2018 15:52 | Хинка Станимирова (Administrator)

Уважаеми родители,

Благодарим ви, че подкрепяте каузата за спасяване на ТУЕС с вашите имена, лица и подписи! Нашата кауза е справедлива, достойна и почтена. Ще защитаваме интереса на децата си до край!

Борбата продължава, като през последните 36 часа внесохме отвореното писмо от родителите до Министъра на образованието и отделно писмо до Премиера. Обърнахме се към водещите медии в страната, дадохме първи интервюта. През почивните дни ще подготвим пресконференци (на която ще обясним, защо позицията, която в момента представят от МОН не е точна) и ще продължим контактите с медиите. Вероятно през идната седмица ще се наложи да излезем на протест срещу деструктивната политика на МОН.

Можете да намерите всички писма и документи, които са изпратени през последните месеци до институциите на Република България, както и писмата получени от МОН тук: www.aztues.bg

Онлайн петицията на завършилите в подкрепа на ТУЕС и неговия образователен модел можете да намерите тук: https://www.peticiq.com/spasitues

Обръщението към медиите можете да намерите на този линк.

Примерно писмо за подкрепа от ИТ фирмите можете да намерите на този линк. Ще се радваме ако вие или ваши колеги и познати ни помогнат да съберем максимален брой писма за подкрепа от ИТ компаниите до 27-ми март (вторник). Разбира се, ние също ще сме активни в тази насока.

Ще ви държим в течение за всички следващи стъпки.


С благодарност и уважение,

ОС на ТУЕС,

АЗТУЕС