ПОДКРЕПИ АЗТУЕС КАТО ПОРЪЧАШ СУВЕНИР


АЗТУЕС сувенирите са страхотен начин да подкрепиш Асоциацията, като същевременно се сдобиеш с оригинална ТУЕС придобивка, която всеки ден да ти напомня за любимото училище. Тениски, чаши, халби, карти с ТУЕС дизайн - имаме по нещо за всеки!

Поръчай сувенири, като попълниш този формуляр. Получените суми се регистрират като дарения за организацията, която е със статут на сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Приходите ще се използват за дейността на АЗТУЕС в полза на ТУЕС и общността.

Ще получиш потвърждение по имейл, когато сувенирът е готов за изпращане.


КАК ДА ПОРЪЧАШ?

 • - Попълни формуляра за поръчка на сувенири;
 • - Избери един от трите варианта за превод на сумата -  по банков път, през ePay в лева или през PayPal в евро (виж по-долу);
 • Банкова сметка в лева: Банка ДСК, IBAN: BG36STSA93000022728191, BIC: STSABGSF, получател: Сдружение Асоциация на Завършилите ТУЕС; основание: Дарение

 • - Направи дарение по съответния канал и напиши името си в полето за коментар или в основанието за плащане;
 • - Ще получиш автоматично потвърждение за направено дарение през ePay и PayPal. За дарения по банков път, ще получиш потвърждение по имейл в рамките на пет работни дни.

 • Ако имаш въпроси, пиши ни на aztues@elsys-bg.org.


КАК ЩЕ ПОЛУЧИШ СУВЕНИРИТЕ?

- На място в ТУЕС - ще те уведомим по мейл, когато сувенирите за теб са готови и оставени при портиера на ТУЕС.
- С куриер за твоя сметка - попълни адрес за доставка във формуляра за поръчка.

Ще се постараем да изпратим сувенирите не по-късно от две седмици след поръчката, но е възможно понякога да има забавяне, за което ще предупредим.


КАКВИ СА СУВЕНИРИТЕ

Чаша с ТУЕС послание

Четири крилати фрази на емблематични фигури от ТУЕС бяха избрани и отпечатани върху керамични чаши. Специалният дизайн е дело на Алеся Иванова (ТУЕС'2007), за което сме й безкрайно благодарни! Чашите са с юбилейното лого на ТУЕС, създадено по повод 30-тата годишнина на ТУЕС от Юлиан Кунторов (ТУЕС'2008), който има специални заслуги за визуалната комуникация на юбилея.

Сигурни сме, че с която и да е от тези четири чаши, ще се почувстваш освежен и ободрен по всяко време на деня. И то, независимо от това какво си си сипал в чашата. Представи си, че си изтощен от работа в края на деня, а имаш още тоооолкова много задачи. Ами, просто си сипи нещо в чашата (например билков чай - знаем, че туесарите пият САМО това) и се сети до колко часа си стоял (или осъмвал) в ТУЕС, за да те изпитат или да представиш проект. Знаеш, че можеш... още и още, и още!

 


Минимална дарителска стойност: 15 лв.

За да се радваш по-дълго на крилатите фрази, избягвай миене на високи температури.

Поръчай тук.

 • Юбилейна халба ТУЕС

Халбата е с вместимост 600 мл и носи юбилейното лого на ТУЕС, създадено от Юли Кунторов. Можеш да си сипеш цяла бутилка с пяна (ако обичаш пяна, разбира се). Масивна и здрава, халбата носи на всякакви наздравици. Особено подходяща е за компания на приятели туесари.

Можеш да си поръчаш и комплект от 6 халби - достатъчни за четирима за белот плюс двама кибици.

Минимална дарителска стойност: 20 лв. за 1 бр. или 100 лв. за 6 бр.

Поръчай тук. • Висока халба ТУЕС - АЗТУЕС

Ако си любител на по-изтънчените форми, можеш да си поръчаш тази издължена халба с лого на ТУЕС и АЗТУЕС. Достатъчно компактна, за да можеш да я държиш в шкафа у дома или в офиса. Вместимостта й е 630 мл. С хубава бира ще стане хубава пяна. 

Можеш да поръчаш и комплект от шест, в случай, че често каниш гости.

 Минимална дарителска стойност: 20 лв. за 1 бр. или 100 лв. за 6 бр.

Поръчай тук. • Юбилейни карти с ТУЕС дизайн

Има ли някой, който не е играл белот в ТУЕС или не му се е наложило, уловен в разгара на играта, да скъса тестото си карти над близкото кошче за боклук? Надяваме се с юбилейните карти на ТУЕС "30 години всичко коз" да ви върнем спомените за ученическите години.

Отправяме специални благодарности към Мария Стоянова (випуск 2019) за уникалния дизайн на картите!

Минимална дарителска стойност: 20 лв.

Поръчай тук.


 • Поло тениска АЗТУЕС

"Официалната" АЗТУЕС тениска от 100% памук с бял кант на ръкавите и на яката, и бродирано лого на асоциацията. В цвят тъмно морско синя (navy) на Fruit of the loom.

Облечи, снимай и тагни "Асоциация на завършилите ТУЕС"! ;)

Минимална дарителска стойност: 50 лв. 

Поръчай тук.Юбилейна ТУЕС тениска - мъжки модел

За първия ден на учебната 2018-2019г. всички ученици на ТУЕС облякоха своите нови юбилейни ТУЕС тениски. Въпрос на чест беше за АЗТУЕС да предложим юбилейно издание тениски и за завършилите ученици и ето ги вече пред вас! 100% памук в тъмносин цвят на Stedman със специален дизайн от Мария Стоянова (ТУЕС'2019), който върви в тандем с юбилейните карти за игра. ;)

Минимална дарителска стойност: 25 лв. 

Поръчай тук.


Юбилейна ТУЕС тениска - дамски модел

Дамите в ТУЕС може да са малцинство, но на всички е ясно, че ако решат, могат да завъртят цялото училище на малкия си пръст (справка - доц. д-р инж. Стела Стефанова). В знак на признание към дамската сила в туесарското Братство, предлагаме за първи път и дамски вариант тениски с юбилейния дизайн. Тениската е 100% памук на Stedman, дамски модел.

Минимална дарителска стойност: 25 лв. 

Поръчай тук.


 • Детска тениска

Ако вече си в сайта ни и имаш деца, вероятно си мислиш, че е добре да ги хвърлиш в приключението, наречено ТУЕС. За да е по-успешен планът ти, предлагаме да подхванеш децата още от малки. За целта можеш да им дадеш да носят тениска с надпис "Бъдещ ТУЕС-ар". Така всички ще ги питат какво е това ТУЕС-ар, те ще обясняват колко е яко да си ТУЕС-ар като мама и/или татко, и така ще се нахъсват още повече да се учат добре и да влязат в ТУЕС след седми клас. Ще се радваме след няколко години да споделиш дали планът е проработил!

Имаме размери S (7-8 г.), M (10-11 г.) и L (12-13 г.). 100% памук.

Минимална дарителска стойност: 25 лв.

Поръчай тук.


 • Ключодържател-отварачка

Ключодържател, ключодържател, ама с отварачка. И е метален с гравирано юбилейно лого на ТУЕС. Можеш да си го вземеш. Много помага... за студената бира.

Минимална дарителска стойност: 10 лв.

Поръчай тук.Обратно към "Подкрепи ни"